Bestuur

 

Mantaan heeft een actief, breed samengesteld bestuur en wordt voorgezeten door Dhr. P. Hofstede, directeur van een Mytylschool. Het bestuur komt meerdere malen per jaar samen en ondersteunt de projecten met raad en daad en door middel van het inzetten van hun expertise en netwerk.

 

Medewerkers

 

Willem-Jan Hoekstra: docent drama/regisseur

Studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Heeft veel ervaring in het werken met jongeren met een beperking. Behaalde in 2008 de titel Master of Special Educational Needs. Heeft een passie voor muziek en jongerencultuur. Is goed in het herkennen, stimuleren en ontwikkelen van de individuele kracht, kwaliteit en eigenheid van deelnemers.

 

Karin Horst: docent drama/regisseur

Studeerde in de jaren tachtig aan de Stella Adler Conservatory of Acting in New York en vervolgens aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Ontwikkelde 'De Spelkeet' en 'De Verkleedkeet' voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Haar grote kracht is theatermaken vanuit de mogelijkheden en inbreng van elke deelnemer en dat te laten samengaan tot een organisch geheel.

 

Mantaan doet indien gewenst een beroep op een uitgebreid netwerk van kunstenaars en kunstvakdocenten bij de uitvoering van haar projecten.

 

 

 

Stichting Mantaan Theaterprojecten

 

l